Gräsmyr IK

Gräsmyr IK

Byns idrottsförening

Gräsmyr IK bildades år 1952. Föreningen bidrar till att göra Gräsmyr till en attraktiv by med ett elljusspår för skidåkning och promenader, en isplan, ett välutrustat gym, samt Hurrbacken som är en slalom- och pulkabacke. Föreningen anordnar aktiviteter och träningar framförallt för barn och ungdomar men till viss del även för vuxna.

Under de senaste åren har föreningen haft följande aktiviteter; innebandy, skidskola, motionsserie och löpträning. GIK har även ordnat skidtävlingar, GIK Fun Run, skridskodisco med mera.

GIK gör även ett viktigt arbete för byns skola genom att idrottsundervisning som sker utomhus bedrivs på GIKs anläggningar.

Gymmet är välbesökt med fler och fler medlemmar som tränar. I och med sänkta träningsavgifter för ungdomar och pensionärer vill GIK uppmuntra fler person i olika åldrar att träna på gymmet.

GIK vill passa på att tacka alla som hjälper till med underhåll, snöskottning, spårdragning, slyröjning, städning och service på gymmet. Om du känner att även du vill vara med och hjälpa till ta då gärna kontakt med GIK. Vi uppskattar och behöver all hjälp vi kan få.

Stöd vårt arbete och bli medlem i GIK!

Mer aktuell information om våra aktiviteter hittar du på vår Facebooksida »

// Gräsmyr IK styrelse

Byns gym

Gymkort och priser 2023

Årskort Vuxen

2000 kr

Årskort Ungdom 13-20 år *

1000 kr

Årskort 65+ **

1500 kr

6-månaderskort Vuxen

1500 kr

* Tills dess man fyller 20 år

** Från att man fyllt 65 år

*** Alla kort är en engångsbetalning och gäller 1 år / 6 månader från det datum det betalas

OBS! För att underlätta vår hantering av gymkort, taggar och betalning så skulle vi uppskatta att om ni som vill teckna gymkort tar kontakt med oss först och meddelar detta och inte swishar in eller betalar in pengar utan att först ha kontaktat oss.

Mer aktuell information om våra aktiviteter hittar du på vår Facebooksida »

Vid frågor kontakta:
Anna Westman 070-307 43 23
Jonas Gradin 070-633 13 63
Lina Edström 070-388 92 17